Чоколадни Бомбици

1 me gustan 0 comentarios Receta por Hristijan Gorgioski - Sara Stevanovik

Чоколадни Бомбици de Hristijan Gorgioski - Sara Stevanovik - Recipefy
http://www.youtube.com/results?search_query=bombice&oq=bombice&gs_l=youtube.3..0j0i5.5948.72686.0.73106.26.21.5.0.0.0.265.2744.13j4j4.21.0...0.0...1ac.1.11.youtube.w4x6igJiQg8

4 белки
300 гр. мелени ореви
1 куќињско чоколадо
1 чаша рум
50 гр. путер
300 гр. мелени бисквити

T. Preparacion → 30 min

T. Cocinado → 15 min

1. - Се промешуваат добро белките и се додаваат наведените продукти. Се обликуваат бомбици и се валат во рендана чоколада.

postres October 02, 2013 11:13

Https-graph-facebook-com-100003546781734-picture

No hay comentarios todavía.

Hristijan Gorgioski - Sara Stevanovik
Https-graph-facebook-com-100003131306578-picture
Macedonia